Kilpailuista

Vain virallisista kilpailuista voi jakaa palkintopisteitä. Pisteet merkitään sekä hevosen omille sivuille, että skhry'n listaan. Rekisteröimättömät hevoset eivät hyödy ansaitsemistaan pisteistä, eikä niitä siten saa merkitä sivuillekaan. Jotta kilpailuissa voi jakaa virallisia palkintopisteitä, kilpailusta on ilmoitettava vähintään viikkoa ennen kilpailun järjestämistä skhry'lle, jossa se lisätään tapahtuma listaan. Mikäli kilpailusta ei ilmoiteta, emme voi tietää onko kilpailua oikeasti järjestetty vaiko ei. Ilmoittaminen tehdään sähköpostiin (tyti97[at]gmail.com), samoin kuin uusien pisteiden saanti. Ilmoittamisesta lisää alhaalla. Kilpailujen järjestäjä päättää kilpailujen palkinnoista ja hänella on oikeus soveltaa kilpailusääntöjä tiettyyn rajaan asti.

Pisteistä

Niin kuin aiemmin kerrottiin pisteitä saavat vain rekisteröidyt hevoset ja ponit skhry'lle ilmoitetuista kilpailuista. Tämä siksi, että voidaan säädellä sitä, että kilpailuihin ei osallistu mitä tahansa hevosia. (Esimerkiksi arabit on täysin kielletty, sillä ne eivät sovellu ravimaailmaan, vaikka niitä kouluttaisi. Tässä pyritään myös säilyttämään ravimaailman imago ja pitämään varsinaiset ravirodut hyvinvoivina.) Näin myös varmistetaan, ettäi kukaan keksi kisoja päästään ja ilmoittele hevosensa pistemääräksi enemmän kuin todellisuudessa. Jokaisen kategorian hevoset ja ponit saavat saman määrän pisteitä sijoituksen mukaan. Eli A-kategorian voittaja saa saman verran pisteitä, kuin lv-lähdön voittaja, jotta palkinnot olisivat mahdollisimman tasapuolisia.
Pisteytys:
- Voittajalle: 100 (sekalähdöissä 50) pistettä + järjestämän valitsema palkinto (Esim voittajan loimi)
- Toiselle: 75 (sekalähdöissä 35) pistettä + järjestäjän valitsema palkinto
- Kolmannelle: 50 (sekalähdöissä 25) pistettä + järjestäjän valitsema palkinto
- Neljännelle ja viidennelle 25 (sekalähdoissa 10) pistettä + järjestäjän valitsema palkinto
Muille osallistujille jaetaan 10 (sekalähdöissä 5) pistettä, mikäli heidän ratansa oli puhdas, eikä heille tullut huomautuksia tai hylkäyksiä. Lisäksi järjestäjä voi jakaa kunniamaininnan parhaiten kilpailleelle valjakolle.


Ilmoittaminen


Viralliset kilpailut ja pisteet ilmoitetaan etusivulla. Kisat tulevat myös kisalistalle. Laita kilpailu- ja pisteviestit sähköpostitse otsikolla "SKHRY - kilpailuilmoitus/pisteilmoitus". Osoite ylempänä.
Kilpailuviestiin seuraava info:Piste viestiin seuraavat tiedot: