R E K I S T E R Ö I D Y T H E V O S E T

RekisteröintiTervetuloa rekisterimme puolelle! Rekisteriin otetaan seuraavanlaiset hevoset:
- Shetlanninponit (A-kategoria)
- Gotlanninrussit (B-kategoria)
- Suomenhevoset, pohjoisruotsinhevoset...(kylmäveriset)
- Amerikan- ja Ranskanravurit (Lämminveriset)
Nämä rodut alla olevalla koodilla rekkausviekkuun. Muistathan valita vieraskirjassa aiheeksi hevosen kategorian.
Huom huom huom! Mikäli haluat rekata muun kuin edellä luetellut rotuisen hevosen, se on anottava suoraan SKHRY'n sähköpostissa tai yksityisviestillä rekkausviekussa. Puoli- ja täysiveriset, risteytykset ja tilastot eivät pääse rekisteriin. Säännöistä lisää säännöt-osiosta. Muistakaahan lukea rekkausohjeet tarkasti, väärä rekisteröinnit menevät suoraan poistoon!


Koodi kopioidaan, täytetään ja lähetetään sähköpostitse sivupalkin sp-osoitteeseen. Koodissa on kohta, jossa on kaksi viivaa. Näihin kohtiin myöhemmin lisätään hevosen ansaitsemat palkintopisteet ja toiseen sijoitukset ja arvonimet. Pisteiden ilmoittamis ohjeet Kilpailut-osiossa! Arvonimet merkataan automaattisesti (arvonimet vaihtelevat tapauksittain ja niitä jaetaan erityisen menestyksekkäille hevosille). Älä merkkaa niihin mitään! Väärin ilmoitetut rekisteröinnit poistetaan!
Rekkauskoodi:

Esimerkkiviesti:


Linkki rekisteröityihin hevosiin löytyy ylhäältä.

Mikä kategoria?Oletko epävarma siitä, mihin hevosesi kuuluu? Jotta voit tarkasti tietää hevosesi kategorian sinun on tiedettävä sen rotu ja säkäkorkeus. Huom. Puoli- ja täysiveriset sekä risteytykset eivät pääse rekisteriin.
- A-kategoria: Tämä on helppo. Alle 107 cm korkeat shetlanninponit pääsevät juoksemaan tässä luokassa. Ei poikkeuksia.
- B-kategoria: Tämä on osalle hieman hankalampi luokka, sillä siinä ei sinäänsä ole mitään rajoituksia mitkä rodut pääsevät kilpailemaan. Ponin täytyy silti olla 107,1-130 cm korkea, tästä ei poikkeuksia. Yleisin rotu on gotlanninruss, siksi se on ainoa rotu, joka rekisteröidään automaattisesti. Muut rodut anottava erikseen sähköpostitse.
- Kylmäveriset: Kaikki kylmäverisetravurirodut. Mm. Suomenhevoset, Pohjoisruotsinhevoset, Dølenhevoset...
- Lämminveriset: Lämminveriset ravurirodut. Amerikan- ja ranskanravurit.